رویداد: دکتر محمود مدبری از تألیف «فرهنگ جامع شاهنامه» خبر داد/ گفت‌وگوی پارسی‌شناسی با دکتر محمود مدبری: تفاوت بین نسخه‌ها

از پارسی‌شناسی
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز
جز
 
(۵ نسخهٔ میانیِ همین کاربر نمایش داده نشده است)
سطر ۴: سطر ۴:
 
گفت‌وگوی ''پارسی‌شناسی'' با دکتر محمود مدبری
 
گفت‌وگوی ''پارسی‌شناسی'' با دکتر محمود مدبری
  
دکتر محمود مدبری در گفت‌وگوی صوتی تلگرامی با کانال ''پارسی‌شناسی'' از تألیف «فرهنگ جامع شاهنامه» خبر داد. در این گفت‌وگو که روز جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ با عنوان «داستان من و ''شاهنامه''» و با حضور شماری از استادان و پژوهشگران برگزار شد، دکتر مدبری داستان آشنایی خود با ''شاهنامه'' و سپس سیر پژوهش‌های خود دربارۀ حماسۀ ملی ایران را روایت کرد. وی در پایان این نشست به پرسش‌های آقایان دکتر خلیل کهریزی و منوچهر فروزنده فرد، از اعضای وبگاه ''پارسی‌شناسی''، پاسخ داد. پوشۀ شنیداری این نشست در [https://t.me/parsishenasi/169 کانال تلگرامی ''پارسی‌شناسی''] در دسترس است.  
+
دکتر محمود مدبری در گفت‌وگوی صوتی تلگرامی با کانال ''پارسی‌شناسی'' از تألیف «فرهنگ جامع شاهنامه» خبر دادند. در این گفت‌وگو که روز جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ با عنوان «داستان من و ''شاهنامه''» و با حضور شماری از استادان و پژوهشگران برگزار شد، دکتر مدبری داستان آشنایی خود با ''شاهنامه'' و سپس سیر پژوهش‌های خود دربارۀ حماسۀ ملی ایران را روایت کردند. در پایان این نشست، استاد مصطفی جیحونی به ذکر خاطره‌ای از دیدار خود با دکتر مدبری پرداختند. سپس دکتر مدبری به پرسش‌های آقایان دکتر خلیل کهریزی و منوچهر فروزنده فرد، از اعضای وبگاه ''پارسی‌شناسی''، پاسخ دادند. پوشۀ شنیداری این نشست در [https://t.me/parsishenasi/169 کانال تلگرامی ''پارسی‌شناسی''] در دسترس است.  
  
<pre style="color: blue">پارسی‌شناسی
+
[[پرونده:Parsishenasi2.PNG|وسط|]]
</pre>
+
 
 +
----
 +
[[پارسی‌شناسی: رویدادها|رویدادهای دیگر]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۶ مهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۱۳:۰۸

Shahnameh-modabberi.jpg

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

دکتر محمود مدبری از تألیف «فرهنگ جامع شاهنامه» خبر داد

گفت‌وگوی پارسی‌شناسی با دکتر محمود مدبری

دکتر محمود مدبری در گفت‌وگوی صوتی تلگرامی با کانال پارسی‌شناسی از تألیف «فرهنگ جامع شاهنامه» خبر دادند. در این گفت‌وگو که روز جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ با عنوان «داستان من و شاهنامه» و با حضور شماری از استادان و پژوهشگران برگزار شد، دکتر مدبری داستان آشنایی خود با شاهنامه و سپس سیر پژوهش‌های خود دربارۀ حماسۀ ملی ایران را روایت کردند. در پایان این نشست، استاد مصطفی جیحونی به ذکر خاطره‌ای از دیدار خود با دکتر مدبری پرداختند. سپس دکتر مدبری به پرسش‌های آقایان دکتر خلیل کهریزی و منوچهر فروزنده فرد، از اعضای وبگاه پارسی‌شناسی، پاسخ دادند. پوشۀ شنیداری این نشست در کانال تلگرامی پارسی‌شناسی در دسترس است.

Parsishenasi2.PNG

رویدادهای دیگر